Boerderijappartementen

boerderij met nieuwe tuinDe ruim opgezette luxe appartementen zijn gesitueerd op de bovenverdieping van de boerderij. Het appartement De Evenbelt is vernoemd naar het gebied dat vlakbij ligt en De Borgelaer is het vroegere adres van de boerderij. Zowel de Evenbelt als de Borgelaer hebben hun eigen opgang en een prettig zonneterras met tuinmeubilair voor het huis.

De indeling

In de woonkamer/keuken vindt u een gezellige zithoek met LCD televisie, de eettafel en de keuken met ingebouwde kookplaat, magnetron en vaatwasser. Lekker slapen doet u in een van de twee slaapkamers op de extra lange boxspringbedden (2.10m). Het is mogelijk om nog een 5e bed te plaatsen. In de grote badkamer treft u een heerlijk ligbad met whirlpool en een aparte douche aan. In het hele appartement ligt een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming, praktisch en aangenaam om op te lopen en te spelen.

Zorgeloos vertoeven

Wij zorgen voor het bedlinnen, bad- en keukenlinnen. De appartementen zijn voorzien van draadloos internet en rookvrij. Rookt u wel dan kunt u dit in onze aparte rookruimte doen. Ook hebben wij een wasmachine voor onze gasten en leef u gerust uit op onze airhockeytafel.
Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor paardenliefhebbers is het mogelijk om te rijden of neem uw eigen paard mee. Lees meer over Paarden en Nieuw Salland.