Omgeving

schapenwandelen rond het InfocentrumKoe in de mist

Onze boerderij staat in de prachtige omgeving tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer en op een korte afstand van de dorpjes Raalte en Wijhe. Heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden in een landschap met uitgestrekte weiden, fraaie boerderijen en vaak nog rondbonte MRIJ koeien in de wei. Ook treft u onderweg karakteristieke landgoederen met kastelen, havezaten en molens aan.

Kasteel Nijenhuis in Heino is voor de kunstliefhebber een must en in Deventer en Zwolle zijn diverse musea te bezoeken. Bovendien zijn de dorpjes en Hanzesteden heel gezellig en prima om te winkelen of te bezoeken.

Geniet van de rivier de IJssel met haar prachtige uiterwaarden en met het pontje kunt u zo oversteken naar Gelderland. Via het wandelnetwerk Salland heeft u de keus uit 140 gemarkeerde wandelroutes. Rond de tijd dat de Sallandse asperges worden geoogst zijn er diverse culinaire fietstochten. Het hele jaar door kunt u overigens genieten van de goede keuken in Salland in diverse horeca gelegenheden.
Met kinderen kunt u alle kanten op. Niet alleen kunnen ze heerlijk op onze boerderij vertoeven, willen ze andere pret ga dan lekker zwemmen in Raalte of Deventer. Spelen kan bij de kinderboerderijen, Ballorig of de Flierefluiter. Geniet van de natuur en het speelbos bij bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug of op de rug van een ezel. Keus genoeg.

Lees meer informatie op de website www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl